Over ons

Energieke architectuur

Energieke architectuur betekent samenwerken om tot een energieke woning te komen. Een woning die zeer duurzaam is én erg comfortabel, functioneel en prachtig vormgegeven. Het begint allemaal met jou. Jouw wensen en ideeën vormen het uitgangspunt. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. Langzaam ontstaat een energiek ontwerp waarin de vormgeving, het binnenklimaat, de energiehuishouding en de technische uitvoering elkaar versterken. Alles klopt!

 

lbs63

lbs63 staat voor Landbouwstraat 63. In deze straat in Nijmegen staat onze demo-woning. De woning doet dienst als ons kantoor en is ontworpen door Robert Sikkens, als voorbeeld van Energieke Architectuur. In deze voormalige huurwoning uit 1948 hebben wij een zogenaamde nul-op-de-meter schilrenovatie uitgevoerd. Je bent van harte welkom om te zien en te beleven hoe het is om in een zeer energiezuinige/energieleverende woning te zijn. We geven je graag informatie en uitleg over (zeer) energiezuinig/energieneutraal bouwen en renoveren.

LBS63 - Woning vooraanzicht

Robert Sikkens

Mooie woningen maken, dat is mijn doel. Ik luister naar jouw wensen en probeer deze zo mooi mogelijk vorm te geven én te vertalen naar een bouwkundig slim en efficiënt ontwerp. Mijn stijl kenmerkt zich door eenvoud en heldere lijnen. Met een achtergrond in de kunst en bouwkunde ontwerp ik zowel voor interieur als exterieur, met speciale aandacht voor eenheid in “binnen-” en “buitenbeleving”.

LBS63 - Robert Sikkens

Esther Schenkelaars

Een zeer energiezuinige en comfortabele woning maken, dat is mijn drive. Ik ben gespecialiseerd in het berekenen van de energiebalans en diverse aspecten van het binnenklimaat in woningen. Met de kennis over duurzame installaties, moderne bouwmaterialen en technieken, maak ik een eerste plan voor jouw woning. Met mijn bedrijfskundige achtergrond verschaf ik daarnaast inzicht in kosten en baten van woningverbeteringen.

LBS63 - Esther vierkant