Onze visie

Een harmonieus ontwerp: alles klopt

Een huis moet logisch in elkaar zitten, met de juiste verhoudingen. Alles moet kloppen: esthetisch, technisch, functioneel, energetisch en veilig. Het ontwerp is mooi, ruimtelijk en licht. Ruimten zijn functioneel ingedeeld. Binnen en buitenruimten liggen in elkaars verlengde.
We werken met mooie materialen die passen bij jouw huis en smaak. Ook gebruiken we innovatieve technieken en installaties, die maximaal energiezuinig zijn, zonder dat je inlevert op comfort. Comfort is niet subjectief: wij toetsen onze ontwerpen op meerdere objectieve comfort-aspecten, zoals licht, luchtkwaliteit en temperaturen.

Architectuur

De essentie van het werk van een architect is het creëren van ruimte en licht. Architectuur is een vak: het bereiken van een optimum van de vele bouwkundige disciplines, esthetica en logica. Wij hechten aan zorgvuldigheid, nette afwerking en natuurlijk sfeerbeleving. Een consequent ontwerp waarin alles harmonieus op elkaar aansluit en alles klopt, is daarbij essentieel.

LBS63 - Woning hoogglans keuken

Zeer energiezuinig wonen

Een hoge mate van energiezuinigheid gaat hand in hand met een zeer hoog comfort. De energiehuishouding moet ook worden ontworpen. Wij zorgen dat alles bij elkaar past en dat alles werkt. Alleen zo krijg je een prettig binnenklimaat. We luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en begeleiden je in je keuzes. Die werken we uit in een bouwkundig en installatie-ontwerp. Installaties moeten goed worden aangelegd en ingeregeld. Onze ontwerpen zijn onderbouwd met cijfers en wetenschappelijke kennis uit de internationale bouw- en installatiewereld.

Slim bouwen

Met een doordachte detaillering, die technisch goed is uitgewerkt, kunnen onze ontwerpen efficiënt worden gemaakt. Het afwerkingsniveau is hoog. Door eenvoudige installaties toe te passen, die doeltreffend werken, kan een ontwerp ook betaalbaar worden uitgevoerd.

LBS63 - Woning achtertuin

Een tevreden opdrachtgever

Een tevreden opdrachtgever is een opdrachtgever die we hebben begeleid in het ‘verwoorden’ van zijn of haar wensen. Welke we vervolgens hebben uitgewerkt in een mooi, deugdelijk en betaalbaar ontwerp.